31 Μαΐ 2013
0 σχόλια

Νευρικότητα στο Χ.Α.

11:31 π.μ.
Νευρικότητα παρατηρείται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να αναζητούν καταλύτες κυρίως από τον κλάδο των τραπεζών.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Eurobank, εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.
«Αναμένουμε η αγορά να επικεντρωθεί στις αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών και οι τραπεζικές μετοχές να παραμείνουν στο επίκεντρο με μεγάλους όγκους», ανέφερε η Euroxx Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.
Η προσοχή των επενδυτών θα στραφεί, επίσης, στην επίσκεψη του προέδρου του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και  τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Λίγο πριν τις 11.00, ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 0,52% στις 989,67 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 8,21 εκατομμύρια ευρώ.
Από τις μετοχές που απαρτίζουν τον δείκτη FTSE25, τα υψηλότερα κέρδη καταγράφει ο τίτλος της Eurobank (+11,30%) και ακολουθούν η Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ+3,24% (+5,41%) και η Eurobank Properties ΕΥΠΡΟ+0,81% (+4,84%).

Πηγή: naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top