8 Ιουν 2013
0 σχόλια

Π. Καμμένος: Να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας

4:22 μ.μ.
«Να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, και το ξεπούλημα της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής περιουσίας, της δημόσιας και της ιδιωτικής, και να φύγουν η ξένη τρόικα και οι υπάλληλοί της, της κυβέρνησης» ζήτησε ο Πάνος Καμμένος απο τις Σποράδες όπου περιόδευσε σήμερα, δεύτερη μέρα της περιοδείας του στη Μαγνησία.
Ο κ. Καμμένος με δηλώσεις του υποστήριξε ότι «την ίδια ώρα που αποδεικνύεται πλέον από τους πρωταγωνιστές που μας έβαλαν στο μνημόνιο ότι όλο αυτό έγινε προκειμένου να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας από τη Φινλανδία θέλει να παραδώσει και τον ελληνικό ορυκτό πλούτο στη λεγόμενη ευρωπαϊκή οικογένεια».
Σύμφωνα με τον κ.Καμμένο υπάρχει το ερώτημα «ποιος θα προφυλάξει τα ελληνικά σύνορα; Η ανύπαρκτη ευρωπαϊκή άμυνα;».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνοδευόμενος απο τη βουλευτή Μαγνησίας του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, περιόδευσε σήμερα στην Σκόπελο, τη Γλώσσα και την Αλόννησο, και έκανε λόγο για νησιά που δεν απολαμβάνουν τα προνόμια της νησιωτικότητας και έχουν ιδιαίτερα προβλήματα «λόγω της απουσίας του κράτους» .
«Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει γιατρός στο αγροτικό ιατρείο της Γλώσσας - νησιά τα οποία αποτελούν το κόσμημα της Ελλάδας για τον ελληνικό τουρισμό, με τους πολίτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό» είπε ο κ.Καμμένος.
Στην Σκόπελο και στην Αλόννησο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντήθηκε με τους τοπικούς δημοτικούς άρχοντες, καθώς και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων των νησιών.
Ο κ.Καμμένος επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και αύριο το πρωί θα μιλήσει στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.
 
 
Πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

 
Toggle Footer
Top