9 Ιουν 2013
0 σχόλια

Βενιζέλος:«Ένα πρόσθετο "κούρεμα"που θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε πραγματικά την κρίση»

11:18 π.μ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε σε ομιλία του ότι Ελλάδα δεν μπορεί να λάβει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα εισοδηματικού χαρακτήρα.
«Αυτό που έχει για την Ελλάδα σημασία είναι να αντλήσουμε τα ισχυρότερα και σοβαρότερα επιχειρήματα προκειμένου να πείσουμε τους συνομιλητές μας ότι η Ελλάδα και δεν πρέπει και δεν μπορεί να λάβει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα εισοδηματικού χαρακτήρα που τροφοδοτούν την ύφεση και την ανεργία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε γύρω από την έκθεση του ΔΝΤ και τα λάθη των εταίρων μας.
«Να πείσουμε τους συνομιλητές μας να μείνουν στην ανειλημμένη δέσμευση τους να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, με όλα τα μέτρα που απαιτούνται, δηλαδή με ένα πρόσθετο "κούρεμα"που θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε πραγματικά την κρίση» είπε ο κ. Βενιζέλος κατά την ομιλία του στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης, όπου παρουσίασε τις θέσεις και προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
Για τους εταίρους μας τόνισε πως «νομίζουν ότι μπορούν να αναπτύσσουν ένα διάλογο συγκρουσιακού χαρακτήρα μεταξύ τους στις πλάτες του ελληνικού λαού και η συζήτηση σχετικά με την έκθεση του ΔΝΤ δείχνει πόσο δύσκολοι ήταν και είναι πάντα οι διεθνείς συσχετισμοί».






Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top