7 Ιουν 2013
0 σχόλια

Συνάντηση Σταϊκούρα με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής

9:02 μ.μ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, εξέφρασε αισιοδοξία για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, μιλώντας μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο αναπληρωτής υπουργός ευχαρίστησε και συνεχάρη τον αρχιεπίσκοπο, «τόσο για το μεγάλο και σημαντικό έργο του για τον Ελληνισμό, όσο και για τη συμβολή του στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελλάδα κατά την τρέχουσα δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία».
Ο κ. Σταϊκούρας, αφού ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν την Ομογένεια, παρουσίασε την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Από την πλευρά του, ο προκαθήμενος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική επανέλαβε ότι η ομογένεια στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα, επισημαίνοντας την ικανοποίησή του για την «ουσιαστική ενημέρωση» που είχε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας.

Πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top