4 Ιουν 2013
0 σχόλια

Διακυμάνσεις λόγω ΑΜΚ στο Χ.Α.

12:16 μ.μ.
Έντονες διακυμάνσεις και σήμερα για την εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά με το γενικό δείκτη να κινείται στα όρια των 1.000 μονάδων σε μια συνεδρίαση άνευρη, άχρωμη, άοσμη και άγευστη. 
Οι επενδυτές είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί διότι από την Πέμπτη η μεγάλη αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής και αύριο αναστέλλεται η διαπραγματεύσεων μετοχών δύο τραπεζών, της Πειραιώς και της Αττικής προκειμένου να μπουν με προσαρμοσμένες τιμές την ερχόμενη Δευτέρα.  Μεγάλη είναι η πτώση για το δικαίωμα της Εθνικής, που λίγο πιο πριν υποχωρούσε σχεδόν κατά 23% στα 41 λεπτά και με το μετοχή στα 4,65 ευρώ.
Πτώση σχεδόν κατά 3% καταγράφουν Πειραιώς και Άλφα στα0,17 και 0,61 ευρώ αντίστοιχα. Στον αντίποδα η Eurobank σημειώνει άνοδο 3,5% στα 44 λεπτά. Από εκεί και πέρα, οριακές είναι οι διακυμάνσεις για τον ΟΠΑΠ στα 6,80 ευρώ, τον ΟΤΕ στα 6,64 ευρώ με εξαίρεση τη ΔΕΗ που ενισχύεται κατά 1,5% στα 8,13 ευρώ. Σύμφωνα με την αγορά, οι διακυμάνσεις αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με βαρόμετρο πάντα την αύξηση κεφαλαίου της Εθνική τράπεζας.




Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top