9 Ιουν 2013
0 σχόλια

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Φιόρο του Λεβάντε)

2:40 π.μ.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Η Ζάκυνθος, γνωστή διεθνώς και με το όνομα "Τζάντε", ή Φιόρο του Λεβάντε (= Άνθος της Ανατολής) κατά τους Βενετσιάνους, είναι ένα από τα νησιά των Επτανήσων. Είναι το ενδέκατο σε έκταση ελληνικό νησί και το τρίτο (μετά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα) και δεύτερο σε πληθυσμό νησί των Ιονίων νήσων. Η έκτασή της είναι 406 τ. χλμ και ο πληθυσμός ανέρχεται στους 40.650 κατοίκους (απογραφή 2011) [1]. Από την Πελοπόννησο απέχει 9,5 ναυτ. μίλια (από την Κυλλήνη του Νομού Ηλείας) και 8,5 ναυτ. μίλια από το πλησιέστερο βόρεια σε αυτή νησί, την Κεφαλονιά. Οι κάτοικοί της καλούνται Ζακύνθιοι, ή Ζακυνθινοί.



ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ
ΟΔΙΚΩΣ – ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΣ
ΑΘΗΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ εκτελούν καθημερινά δρομολόγια για το λιμάνι της Κυλλήνης, που βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Πελοποννήσου. Η απόσταση Αθήνα-Κυλλήνη είναι 286 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 4 ώρες και 30 λεπτά.
Από την Κυλλήνη υπάρχει άμεση ανταπόκριση φεριμπότ για Ζάκυνθο
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Αθήνα:                  Σταθμός  KTEΛ: Κηφισού 100                     τηλ.: 210- 5129432
Ζάκυνθος:             ΚΤΕΛ Ζακύνθου,                                          τηλ.: 26950 - 22255, 42656
ΠΑΤΡΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ εκτελούν καθημερινά δρομολόγια για το λιμάνι της Κυλλήνης. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα.
Από την Κυλλήνη υπάρχει άμεση ανταπόκριση φεριμπότ για Ζάκυνθο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Πάτρα:         ΚΤΕΛ Πατρών                                                          τηλ.: 2610 - 277854
Ζάκυνθος:    ΚΤΕΛ Ζακύνθου                                                       τηλ.: 26950 - 22255, 42656
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Εκτελούνται τακτικά δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη τρεις φορές την εβδομάδα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 9 ώρες.
Από την Κυλλήνη υπάρχει άμεση ανταπόκριση φεριμπότ για Ζάκυνθο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη:   Εγνατίας 35                          τηλ.: 2310 - 551057, 550628, 534653 & 518796
Ζάκυνθος:    ΚΤΕΛ Ζακύνθου                       τηλ.: 26950 - 22255, 42656
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Αν θέλετε να ταξιδέψετε αεροπορικώς, καθημερινά πραγματοποιούνται πτήσεις από το αεροδρόμιο των Σπάτων προς το αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Η πτήση διαρκεί περίπου 50 λεπτά.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ                                  210 3530000
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                           26950 28322
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ          210 9666666
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ     26950 48611








ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ









 Αλυκανάς















Aλυκές













Δάφνη





Γέρακας










Ναυάγιο








Τσιλιβί











Ξύγκια












ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ



ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ
Οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι το πιο πολυφωτογραφημένο φυσικό αξιοθέατο της Ζακύνθου, μετά την παραλία Ναυάγιο. Ανακαλύφθηκαν το 1897 και κάθε χρόνο προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Βρίσκονται στο βορειότερο σημείο του νησιού και συγκεκριμένα στην βορειανατολική ακτή του ακρωτηρίου Σκινάρι. Αποτελούνται από διαδοχικούς θαλάμους που καταλήγουν στην Μεγάλη και τη Μικρή Σπηλιά. Το όνομά τους το χρωστάνε στο έντονο γαλάζιο χρώμα των νερών τους. Η μεγαλύτερη από τις σπηλιές είναι το λεγόμενο Κυανούν Σπήλαιο.
Η ξενάγηση στις Σπηλιές γίνεται και από τα καραβάκια που κάνουν το γύρο του νησιού και ξεκινούν από το λιμάνι της πόλης, ή με τα καΐκια που ξεκινούν από το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου Βολιμών.
Η καλύτερη ώρα για να επισκεφθεί κανείς τις σπηλιές είναι το πρωί. Τότε οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται στα τοιχώματα των σπηλαίων από τις ηλιαχτίδες δημιουργούν διάφορες αποχρώσεις στα νερά.
Οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι ένα από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Ζάκυνθο.





ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Το Βυζαντινό Μουσείο Ζακύνθου βρίσκεται στη πλατεία Σολωμού και στεγάζεται σ’ ένα κτίριο νεοκλασικού ρυθμού που κτίστηκε μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς του 1953 με σκοπό να φιλοξενήσει όλα τα σημαντικά ευρήματα της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Στους δυο ορόφους και ημιώροφους του μουσείου εκτίθενται μια πλούσια συλλογή από φορητές εικόνες. Θα δείτε μοναδικά δημιουργήματα της εκκλησιαστικής ζωγραφικής από τους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς χρόνους. Στο μουσείο εκτίθενται χίλιες περίπου αγιογραφίες μεταβυζαντινής επτανησιακής και ζακυνθινής τέχνης. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα έργα των Δαμασκηνού, Κουτουζή, Καλλέργη, Τζάνε, Τσώνη και Δοξαρά. Παρόλο που τα παλαιότερα έργα είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα της βυζαντινής τέχνης, τα έργα του Παναγιώτη Δοξαρά (1622 – 1700) παρουσιάζουν ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον καθώς είναι νατουραλιστικά και ανήκουν στην Επτανησιακή Σχολή. Τη δυτική παράδοση συνέχισε ο γιος του Νικόλαος Δοξαράς οι ελαιογραφίες του οποίου εκτίθενται στο μουσείο και ο Νικόλαος Κουτουζής του οποίου τα έργα εκτός από το μουσείο κοσμούν και την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.
Επίσης, στο μουσείο στεγάζονται και τα τέμπλα της εκκλησίας του Παντοκράτορα και της εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι και αποτοιχισμένες τοιχογραφίες έργα Κρητικών ζωγράφων του 15ου, 16ου και 17ου αιώνα.
Το μουσείο αυτό δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να κατανοήσει την εξέλιξη της βυζαντινής, της μεταβυζαντινής και της νεότερης ελληνικής τέχνης, καθώς μέσα από τα μοναδικά έργα που φιλοξενεί αποκαλύπτει μια πλήρη εικόνα των επιρροών που δέχτηκε η Επτανησιακή τέχνη από τη δυτική κυρίως κουλτούρα.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ
Το μουσείο Σολωμού ιδρύθηκε το 1959 από μια ομάδα φιλότεχνων Ζακυνθινών. Βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, ένα από τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης. Στο ισόγειο του μουσείου θα δείτε τους τάφους του Διονυσίου Σολωμού (1798 – 1857) και του Ανδρέα Κάλβου (1792 – 1869). Εδώ, φυλάσσονται και τα οστά των μεγάλων ποιητών της νεότερης ιστορίας μας.
Στην είσοδο του κτιρίου θα δείτε ένα κομμάτι από το πουρνάρι που υπήρχε στο λόφο του Στράνη και κάτω από τη σκιά του καθόταν ο Σολωμός όταν εμπνεύστηκε τον «Ύμνο προς την Ελευθερία».
Στις υπόλοιπες αίθουσες του μουσείου φιλοξενούνται προσωπικά αντικείμενα του Εθνικού μας ποιητή και άλλων επιφανών Ζακυνθινών ποιητών και λογίων. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα χειρόγραφα του Διονυσίου Σολωμού, του Γρηγορίου Ξενόπουλου
του Παύλου Καρρέρ κ.α.
Επίσης, θα δείτε μια αξιόλογη συλλογή με προσωπογραφίες ιστορικών φυσιογνωμιών του Ζακύνθου, αλλά και συλλογές έργων θρησκευτικής και κοσμικής ζωγραφικής του 18ου και 19ου αιώνα, γλυπτά, έργα κεραμικής και ξυλογλυπτικής τέχνης και μουσικά όργανα.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα οικόσημα των επιφανών οικογενειών του περασμένου αιώνα που δόθηκαν ως δωρεές στο μουσείο.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το μουσείο Γρηγορίου Ξενόπουλου βρίσκεται στην περιοχή της Φανερωμένης, εκεί που ο γνωστός συγγραφέας έζησε τα παιδικά του χρόνια.
Στο μουσείο θα δείτε προσωπικά αντικείμενα και χειρόγραφα του Ξενόπουλου καθώς και το αρχείο με τα τεύχη του περιοδικού «Διάπλαση των Παίδων» στο οποίο υπήρξε διευθυντής. Επίσης, το μουσείο φιλοξενεί και μια πλούσια συλλογή από ανέκδοτες φωτογραφίες του συγγραφέα.
Στο δεύτερο όροφο του μουσείου θα δείτε έπιπλα της εποχής και οικοσκευές από το σπίτι του Ξενόπουλου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΒΕΡΤΖΑΓΕΙΟ
Το Αγροτικό μουσείο βρίσκεται στο χωριό Πηγαδάκια, κοντά στην κοινότητα Αλυκές. Λειτουργεί από το 1998 και μέσα από τα εκθέματά του παρουσιάζεται η πολιτιστική και αγροτική ιστορία ενός παραδοσιακού Ζακυνθινού χωριού. Θα δείτε σπάνια αντικείμενα από την αγροτική ζωή του νησιού, μερικά από τα οποία χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα. Περιλαμβάνονται εργαλεία και διάφορα αντικείμενα αγροτικού εξοπλισμού, οικοσκευές, έπιπλα και έργα τέχνης ντόπιων καλλιτεχνών.

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ
Το Ναυτικό Μουσείο βρίσκεται στην Μπόχαλη, σε μια από τις ωραιότερες συνοικίες της Ζακύνθου. Στεγάζεται σ’ ένα κτίριο νεοκλασικού ρυθμού και μέσα από τα εκθέματά του παρουσιάζεται η εξέλιξη της ναυτικής ιστορίας όλων των Επτανήσων μέσα από τους αιώνες. Περιλαμβάνει μια αξιόλογη συλλογή από πίνακες ζωγραφικής με θέμα τους τη θάλασσα και τη ναυτική παράδοση, μινιατούρες διαφόρων τύπων πλοίων και ναυτικά όργανα.

ΜΙΛΑΝΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Το μουσείο βρίσκεται στο Τσιλιβί και είναι μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει υδατογραφίες που απεικονίζουν την εξελικτική πορεία της Ναυτικής Ιστορίας του Ελληνικού έθνους, οι οποίες παρουσιάζονται κατ’ αποκλειστικότητα στο Μιλάνειο Ναυτικό Μουσείο της Ζακύνθου. Πρόκειται για μια μοναδική ιστορική καταγραφή. Επίσης, ναυτικά αντικείμενα επώνυμων πλοίων και φωτογραφικό υλικό εκτίθενται για πρώτη φορά προς θέαση των επισκεπτών. Αξίζει να τα δείτε. 



ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟ
Το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου (Ε.Θ.Π.Ζ.)είναι το πρώτο στο είδος του που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, με σκοπό τη διαφύλαξη της σημαντικής φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και ταυτόχρονα την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξή της.
Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ζακύνθου. Το μεγαλύτερο τμήμα του θαλάσσιου πάρκου περιλαμβάνει τη θαλάσσια και τη χερσαία περιοχή του Κόλπου του Λαγανά, όπου και βρίσκονται οι σημαντικότερες παραλίες ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας Caretta – caretta και μια ζώνη γης που αποτελεί την προστατευόμενη περιοχή και περιβάλει τον υδροβιότοπο της λίμνης Κεριού, τα νησιά Στροφάδες και τις νησίδες Μαραθωνήσι, Πεζούλο και Άγιος Σώστης που μαζί με τις βορειότερες παραλίες (Γέρακα, Δάφνη, Καλαμάκι και Σεκάνια) αποτελούν τόπους ιδιαίτερης οικολογικής σημασίας.

Ο χώρος του Θαλάσσιου Πάρκου είναι αντιπροσωπευτικός των μεσογειακών και νησιωτικών οικοσυστημάτων. Στην παράκτια ζώνη περιλαμβάνονται αμμώδεις παραλίες, υγρότοπος και βραχώδεις ακτές ενώ η χερσαία ζώνη που χαρακτηρίζεται από δασικές και διάσπαρτες αγροτικές εκτάσεις με ελαιώνες και αμπελώνες. Η περιφερειακή ζώνη του Πάρκου περιλαμβάνει και επτά οικισμούς.

Στον κόλπο του Λαγανά θα συναντήσετε πολλά σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας. Τα πιο σημαντικά είναι η θαλάσσια χελώνα Caretta - caretta και η μεσογειακή φώκια Monachus - monachus, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί απειλούμενα είδη προς εξαφάνιση σύμφωνα με το Κόκκινο Βιβλίο του IUCN.
Ιδιαίτερα η περιοχή του Λαγανά χρωστά τη φήμη της στις αμμώδεις ακτές της οι οποίες θεωρούνται οι σημαντικότερες θέσεις ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας Caretta – caretta. Η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη ωφέλησε την οικονομία της περιοχής αλλά αρχικά υπήρξε καταστροφική για την επιβίωση της χελώνας. Έτσι, κρίθηκε αναγκαία η ανακήρυξη του κόλπου του Λαγανά ως Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο και η ανάληψη μέτρων για την προστασία της χελώνας. Τα αποτελέσματα ήταν απόλυτα θεμιτά. Η περιοχή απέκτησε διεθνή φήμη, ως ένα από τα τελευταία καταφύγια της θαλάσσιας χελώνας Caretta – caretta στη μεσόγειο και οι χελώνες γεννούν πλέον τα αβγά τους και στην άμμο και όταν τα νεογνά εκκολαφθούν βρίσκουν το δρόμο προς τη θάλασσα όπως προστάζει η φύση τους, χωρίς να ΄΄ενοχλούνται΄΄ από την ανθρώπινη παρουσία.

Άλλα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση και ζούνε στην περιοχή είναι: ρινοδέλφινα, νερόφιδα, βατράχια, νεροχελώνες, δεντρογαλιές, οχιές, σαύρες, σκαντζόχοιροι, λαγοί, τρωκτικά, κ.α. Επίσης, τα νησιά Στροφάδες αποτελούν σημαντικό πέρασμα και σταθμό και μεταναστευτικών πουλιών όπως είναι: τρυγόνια, χελιδόνια, γλάροι, τσαλαπετεινοί, αγριόκυκνοι, κ.α.



Διασκέδαση και νυχτερινή ζωή στη Ζάκυνθο
Η νυχτερινή ζωή στη Ζάκυνθο είναι μοιρασμένη σε δύο τμήματα, ανάλογα με το τι προτιμά ο κάθε ένας. Για αυτούς που επιθυμούν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ η χώρα της Ζακύνθου και το χωριό Βασιλικός είναι οι ιδανικές τοποθεσίες. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας υπό τους ήχους μιας καντάδας σε κάποιο από τα εστιατόρια που υπάρχουν. Οι περιοχές αυτές είναι γεμάτες εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες για αυτούς που προτιμούν να διασκεδάσουν ήρεμα.

Για την άλλη κατηγορία επισκεπτών, που επιθυμούν πιο τρελούς ρυθμούς διασκέδασης οι κατάλληλες περιοχές είναι στο νότιο τμήμα του νησιού το Αργάσι, το Τσιλιβί, ο Λαγανάς, οι Αλυκές και το Καλαμάκι. Οι περιοχές αυτές είναι οι πιο τουριστικές, είναι γεμάτες κόσμο το καλοκαίρι και γι αυτό θα βρείτε συγκεντρωμένα πολλά bars, clubs, discos. Η διασκέδαση είναι συνεχής, το party ξεκινά νωρίς το βράδυ και συνεχίζεται μέχρι την ανατολή του ηλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μουσική παίζει δυνατά, το αλκοόλ ρέει και ο χορός δεν σταματά ποτέ! Η νυχτερινή ζωή στην Ζάκυνθο είναι crazy and exciting!!!!

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πιο δημοφιλή μπαρ που μπορείτε να επισκεφτείτε.
Catakomves
Οι κατακόμβες βρίσκονται στην ανατολική ακτή του νησιού και είναι ένα από τα πιο παλιά μπαρ. Σερβίρει μοναδικά κοκτέιλ και είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το τοπίο είναι εξαιρετικό, αφού υπάρχει χτισμένο ένα παλιό κτίριο ανάμεσα σε πολλά τούνελ. Μπορείτε να χαλαρώσετε ακούγοντας μουσική σε ένα μυστηριώδες περιβάλλον.

Rescue club
Ο Λαγανάς είναι η πιο τουριστική περιοχή του νησιού και φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή που έχει. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση της ελληνικής διασκέδασης επισκεφτείτε το Rescue club. Special κοκτέιλ, μοναδικά σόου με φωτιές, χορεύτριες πάνω στο μπαρ είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν μια αξέχαστη νύχτα ξέφρενης διασκέδασης!!!
Factory club
Βρίσκεται στο χωριό Αργάσι και είναι το κατάλληλο μέρος για να περάσετε μια τρελή βραδιά. Ανοίγει το απόγευμα και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο εξωτερικού του μαγαζιού και τα μεσάνυχτα μπορείτε να μεταφερθείτε στον εσωτερικό χώρο του κλαμπ για να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Kaliva
Βρίσκεται στην περιοχή Τσιλιβί, δίπλα στη θάλασσα και είναι περιτριγυρισμένο από έναν όμορφο κήπο. Είναι ένα μέρος που συχνάζουν τόσο οι νέοι, όσο και οικογένειες αφού υπάρχει οργανωμένη παιδική χαρά για τα παιδιά. Είναι από τα πιο δημοφιλή μέρη στη Ζάκυνθο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οργανώνει special events όπως καραόκε και ορχήστρα με ζωντανή μουσική.
Jungle bar
Είναι από τα πιο δημοφιλή μέρη στην περιοχή Αλυκές και σερβίρει τα καλύτερα ποτά και κοκτέιλ. Το περιβάλλον είναι μαγευτικό και το προσωπικό πολύ φιλικό. η μουσική καλύπτει όλα τα γούστα από τα τελευταία hits μέχρι μουσική all time classic.
Paraporo
Είναι το μοναδικό μπαρ που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, στην τοποθεσία Αλυκές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα το ηλιοβασίλεμα και το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε σε έντονους ρυθμούς. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και διασκεδάζει μαζί σας μέχρι το πρωί.
Level bar
Βρίσκεται στο Τσιλιβί και είναι ανοιχτό όλη την ημέρα σερβίροντας, καφέδες με αλκοόλ, εξωτικά κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία από μπύρες. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Κάθε βδομάδα οργανώνεται διαγωνισμός καραόκε με πολλά πλούσια δώρα.
Barrage
Το Barrage club θα το συναντήσετε στον παραλιακό δρόμο από το Αργάσι στο Βασιλικό. Χωρίζεται σε δύο τμήματα, το εσωτερικό και το εξωτερικό. Έξω υπάρχει ένας υπέροχος κήπος που μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και μέσα είναι το club που μπορείτε να χορεύετε μέχρι το πρωί. Κάθε βδομάδα διοργανώνονται party, βραδιές με μουσική R&B ή techno με τους πιο διάσημους DJ's να παίζουν μουσική.

 







 Καλή σας διασκέδαση!

Πηγές: wikipedia.gr, pamediakopes.gr













































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top