28 Φεβ 2014
0 σχόλια

Egg - enter•grow•go: Έναρξη β' κύκλου με τους νέους στο τιμόνι

9:59 π.μ.
Είστε από εκείνες/εκείνους που έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και θέλετε να την μετατρέψετε σε επιτυχημένη δραστηριότητα;
Τo egg - enter•grow•go ανακοινώνει την έναρξη του β' κύκλου και προσκαλεί νέους και νέες 18- 40 ετών, που έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και το πάθος να την μετατρέψουν σε επιτυχημένη δραστηριότητα, να υποβάλουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα μέχρι τις 4 Απριλίου 2014.

Το egg - enter•grow•go αποτελεί μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank και του Corallia, του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά.
Οι ομάδες, που θα επιλεγούν μέσα από διαγωνιστική διαδικασία, θα έχουν στη διάθεσή τους, για έναν ολόκληρο χρόνο, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας (co-working).

Σε αυτό περιλαμβάνεται μια σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία, όπως είναι η συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από διακεκριμένα και καταξιωμένα πρόσωπα από όλο το φάσμα των κλάδων της οικονομίας και της επιστήμης, κτηριακή υποδομή με πλήρως λειτουργικούς και άρτια εξοπλισμένους συνεργατικούς γραφειακούς χώρους κοντά στο κέντρο της Αθήνας (Λ. Συγγρού 190, Καλλιθέα), υποστηρικτικές uπηρεσίες «μίας στάσης» (one-stop-shop) για όλα τα καίρια θέματα εκκίνησης και λειτουργίας της κάθε συμμετέχουσας ομάδας (όπως υπηρεσίες λογιστικής και εταιρικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, εταιρικής ταυτότητας και επικοινωνίας, προστασίας διανοητικής ιδιοκτησίας και νομικής κατοχύρωσης, τεχνικής υποστήριξης πληροφορικής καθώς και οικονομικών συμβουλών και δικτύωσης με aεπενδυτικά σχήματα).

Επιπλέον προσφέρεται επιχειρηματική κατάρτιση μέσω ενός προκαθορισμένου τρίμηνου εντατικού προγράμματος εκπαίδευσης ("business bootcamp") με πρακτικό χαρακτήρα και στόχο να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τα απαραίτητα γνωστικά εργαλεία για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους ως νέοι επιχειρηματίες.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από στελέχη της Eurobank και του Corallia και εποπτεύεται από 10μελή Συμβουλευτική Επιτροπή (Advisory Board), που αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες.

"Χαίρομαι ειλικρινά που τα θετικά σημάδια από τον α’ κύκλο μας δίνουν την ώθηση να είμαστε σήμερα εδώ και να σας ανακοινώνουμε τον β' κύκλο",  τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του Corallia, καθηγητής Βασίλειος Μακιός. "Είμαστε όλοι υπερήφανοι που προσφέρουμε τις αρχές του «επιχειρείν», της γνώσης και της καινοτομίας στους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες και προσκαλούμε σήμερα όλους τους φιλόδοξους νέους και νέες να ανακαλύψουν τον κόσμο των συνεργασιών και της χαράς της δημιουργίας", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

 
Toggle Footer
Top