3 Μαρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Δευτέρα 03 Μαρτίου 2014

10:42 π.μ.
Καλημέρα σας, Δευτέρα 03 Μαρτίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:52
Δύση Ηλίου:       18:21

Γιορτάζουν :Κλεόνικος


Καιρός:
Βροχές και καταιγίδες με τοπικά ισχυρά φαινόμενα που μέχρι το τέλος της ημέρας θα περιοριστούν στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους, περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν επίσης σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 11 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 6 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους θυελλώδεις που μετά το μεσημέρι στα βόρεια πελάγη θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση, ενώ στα νότια πελάγη το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα ενισχυθεί παροδικά στα 8 μποφόρ.

Βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές με βελτίωση μετά το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση και θα στραφούν σε δυτικούς.

Βροχές ή καταιγίδες με πιθανόν τοπικά έντονα φαινόμενα και βελτίωση τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top