5 Μαρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014

10:34 π.μ.
Καλημέρα σας, Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:49
Δύση Ηλίου:       18:23

Γιορτάζουν : Αρχέλαος


Καιρός:
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια καθώς επίσης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη, τις Ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα υπόλοιπα τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς, 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες, 13 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν σε μέτριους 4-5 μποφόρ και στα νότια σε ισχυρούς 6 μποφόρ.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top