12 Μαρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 (Και προς το παρών έχουμε και ιντερνετ)

9:51 π.μ.
Καλημέρα σας, Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:38
Δύση Ηλίου:       18:30

Γιορτάζουν :Φανή


Καιρός:
Βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες τοπικές βροχές στη Νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη, περιμένουμε την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014. Το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με τάση εξασθένησης απο τις βραδινές ώρες.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top