28 Μαρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 (σήμερα το πρωί έχουμε ιντερνετ)

10:37 π.μ.
Καλημέρα σας, Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:14
Δύση Ηλίου:       18:45

Γιορτάζουν : -

Καιρός:
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με παροδικές μόνο νεφώσεις ενώ και στο Ανατολικό Αιγαίο τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top