21 Μαρ 2014
0 σχόλια

Public και Wind φέρνουν το Motorola Moto G στα 189€

10:24 π.μ.
Το Motorola Moto G, ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα της WIND και τα Public για να προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις και αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, στην αρκετά προνομιακή τιμή των 189€.
Η  συσκευή Moto G προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία  καθώς διαθέτει εξαίρετη HD οθόνη edge-to-edge 4.5 ιντσών - την ευκρινέστερη στην κατηγορία του - ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν ταινίες, φωτογραφίες, βιντεοκλήσεις και άλλα πολλά.
Η οθόνη επίσης ξεχωρίζει για το αντι-χαρακτικό κρύσταλλο Corning Gorilla και την εξωτερική υδατο-απωθητική επικάλυψη που διαθέτει. Το Moto G διακρίνεται για τον ταχύτατο 4πύρηνο Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz και «φοράει» το λειτουργικό σύστημα Android 4.4, KitKat. Χωρίς τίποτα το ανεπιθύμητο πάνω του ή κάτι που να καθυστερεί τη λειτουργία του, και με πολύ καλή απόδοση στις υπηρεσίες του Google όπως τα Gmail, YouTube, Google Maps, Chrome και Hangouts.
Με κάμερα 5 Megapixel, δυνατότητα λήψης βίντεο HD, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και με επιπλέον αποθηκευτικό  χώρο 50GB στο Google Drive™ για δύο χρόνια  είναι ιδανικό για δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών, video και μουσικής ή για αποθήκευση οποιονδήποτε άλλων αρχείων.  Στα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του που το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση με το ένα χέρι, εξαιτίας της καμπυλωτής γραμμής του αλλά και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής.
 


Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top