14 Απρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

10:59 π.μ.
Καλημέρα σας, Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:49

Δύση Ηλίου:       20:01


Γιορτάζουν : Αρίσταρχος, Θωμαίς

Καιρός:
Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και νότια με τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και κυρίως την Κρήτη και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top