2 Απρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

10:09 π.μ.
Καλημέρα σας, Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:06

Δύση Ηλίου:       18:50


Γιορτάζουν : Τίτος

Καιρός:
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες παροδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 βαθμούς στην Ήπειρο, από 6 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πιθανόν τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top