22 Απρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Τρίτη 22 Απριλίου 2014

10:10 π.μ.
Καλημέρα σας, Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:38

Δύση Ηλίου:       20:08


Γιορτάζουν : Ναθαναήλ, Ραφαήλ, ΡαφαέλαΚαιρός:
Ζεστό και υγρό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με παροδικές νεφώσεις, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη 22 Απριλίου 2014. Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων λασποβροχών τοπικού χαρακτήρα κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα βόρεια παράλια της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις, αρκετή ζέστη, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

 
Toggle Footer
Top