16 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

11:59 π.μ.
Καλημέρα σας, Παρασκευή 16 Μαΐου 2014



Ανατολή Ηλίου:  06:12
Δύση Ηλίου:       20:30


Γιορτάζουν : -



Καιρός:
Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Πελοπόννησο, τη Δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, περιμένουμε την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν πάνω από τα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το μεσημέρι και μετά κατά τόπους ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει τοπικά στα βόρεια και δυτικά του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα το απόγευμα ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top