5 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Δευτέρα 5 Απριλίου 2014

9:51 π.μ.
Καλημέρα σας, Δευτέρα 5 Απριλίου 2014



Ανατολή Ηλίου:  06:22

Δύση Ηλίου:       20:20


Γιορτάζουν : Ειρήνη



Καιρός:
Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί, στρεφόμενοι από το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στρεφόμενοι το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς μέτριους.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν στα ανατολικά ορεινά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ θα βρέξει και μέσα στην πόλη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top