29 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Πήγασος: Σε εξέλιξη η αναδιαπραγμάτευση δανεισμού

4:08 μ.μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού της Πήγασος Εκδοτική, ΠΗΓΑΣ οι μετοχές της οποίας βρίσκονται στην κατηγορία επιτήρησης από τις 8/1/2011 λόγω των ζημιών της εταιρείας.
Οι ζημιές αποδίδονται στις συνέπειες των συνεχιζόμενων τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών, οι οποίες έχουν σοβαρές επιπτώσεις επί των εσόδων του ομίλου που προέρχονται κυρίως από διαφήμιση.
Η Πήγασος αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως οι προσπάθειες της διοίκησης έχουν ανακόψει το ρυθμό επιδείνωσης των οικονομικών συνεπειών και συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη συμπίεση του λειτουργικού κόστους. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έγινε χρηματοδοτική αναδιάρθρωση μέσω αύξησης κεφαλαίου - που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 - και είναι σε εξέλιξη αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού.
«Η διοίκηση διατηρεί την πεποίθηση για το πρόσκαιρο των τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών και προσβλέπει στη μεταστροφή του γενικότερου αρνητικού κλίματος που επικρατεί στην αγορά», καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της. 




Πηγή: naftemporiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top