2 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Έρχεται το iWatch της Apple

10:16 π.μ.
Tο iWatch, ή αλλιώς ο υπολογιστής της Apple που θα...φοριέται, ξεκίνησε να παράγεται και θα κυκλοφορήσει το τέλος του χρόνου, σύμφωνα τους China Times, που επικαλούνται πηγές της εταιρείας.

Τέλος στα σενάρια και τους μύθους σχετικά με την κυκλοφορία , την κατασκευή του iWatch, ακόμα και για το αν υπάρχει στην πραγματικότητα βάζει πρόσφατο δημοσίευμα στην κινεζική εφημερίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πολυαναμενόμενο iWatch μπήκε σε διαδικασία παραγωγής και η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά, τον νέο υπολογιστή- ρολόι το δεύτερο μισό του 2014.
Η Apple αναμένεται να αποστείλει 2.5 με 3 εκατομμύρια smartwatches μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 και ο αριθμός θα αγγίξει τα 14 με 15 εκατομμύρια στο τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες. Υπάρχουν επίσης εκτιμήσεις που μιλάνε για 65 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2014.
Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος του iPhone,iOS 8, θα περιλαμβάνει μία εφαρμογή με την ονομασία Healthbook η οποία, πιθανά θα είναι συμβατή και με το iWatch και θα βοηθά τους χρήστες κατά την γυμναστική τους- κάτι που καθιστά πολύ πιθανό η παρουσίαση του iWatch να γίνει μαζί με αυτήν του iOS 8, τον Ιούνιο.



Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top