27 Μαΐ 2014
0 σχόλια

"Ψήφος εμπιστοσύνης" από την Johnson & Johnson: Φέρνει τμήμα της παγκόσμιας παραγωγή της στην Ελλάδα

10:26 π.μ.
Ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης τόσο ως προς τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, όσο και ως προς τις προοπτικές της θυγατρικής Johnson & Johnson Hellas, αποτελεί η πρόσφατη απόφαση της πολυεθνικής να αναθέσει τμήμα της παγκόσμιας παραγωγής της στην θυγατρική. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του "R" η ελληνική θυγατρική θα παράξει κατ'εντολή της μητρικής επιπλέον κωδικούς στο εργοστάσιο που διατηρεί στον Ασπρόπυργο.
Την παραγωγή, αυτή αναφέρουν πηγές, θα την διανέμει η ίδια η θυγατρική με προορισμό αγορές των Βαλκανίων. Το σίγουρο είναι ότι η νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα θα ενισχύσει τα μεγέθη της θυγατρικής, ακόμη και με διψήφιο ποσοστό.
jo260514
Σημειώνεται οτι η Johnson & Johnson είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα της φροντίδας της Υγείας. Δραστηριοποιείται στις αγορές καταναλωτικών, φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων, ενώ θεωρείται leader στην παιδική σειρά με μερίδιο που ξεπερνά το 50%.

Η Johnson & Johnson έχει 198 εταιρείες σε 54 χώρες του κόσμου, απασχολώντας 106.100 εργαζόμενους και πουλώντας τα προϊόντα της σε πάνω από 175 χώρες.

Στην Ελλάδα, η Johnson & Johnson ιδρύθηκε το 1975 και εμπορεύεται καταναλωτικά και ιατρικά προϊόντα, πολλά από τα οποία παράγονται στο εργοστάσιο της στη Μάνδρα Αττικής. Σήμερα η Johnson & Johnson Hellas, απασχολεί περίπου 390 εργαζόμενους, ενώ ο κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 108 εκατ. ευρώ

Η Johnson & Johnson αναγνωρίζεται παγκοσμίως όχι μόνο για προϊόντα όπως Johnson’s Baby Shampoo, Band-Aid, Carefree, RoC, Neutrogena, αλλά και για την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την κοινωνία.
johns260514
Πιο συγκεκριμένα, η Johnson & Johnson Hellas, με οδηγό πάντα το Πιστεύω της, έχει δραστηριοποιηθεί σε έργα, τα πιο αντιπροσωπευτικά των οποίων είναι:
  • Η αγορά ενός van για την μεταφορά των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των γονιών τους, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «ΦΛΟΓΑ».
  • Η ανακαίνιση ενός κτιρίου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», για τις μεταγγίσεις αίματος παιδιών που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία.
  • Το πρόγραμμα Ασφαλούς Οδήγησης για τους εργαζόμενούς της.
  • Η λειτουργία του εργοστασίου μας, βάση προτύπων που προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος.
Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

  Πηγή:www.reporter.gr


Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top