4 Ιουν 2014
0 σχόλια

ΔΕΙΤΕ όλα τα ΒΙΝΤΕΟ με τις ομιλίες Μιχαλολιάκου – Λαγού – Παππά στη Βουλή

5:08 μ.μ.
«Ο Σαμαράς έβαλε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή, δεν την έβαλε καμία δικαιοσύνη», ισχυρίσθηκε και κάλεσε «τους ψηφοφόρους να δώσουν τον αγώνα τον καλό για να πέσει αυτή η αντεθνική κυβέρνηση», ενώ έκανε λόγο για «χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά», τόνισε από τη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Και συνέχισε:
«Ούτε μία λέξη που έξι βουλευτές εσκυλεύθηκαν από τα κανάλια. Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες», φώναξε και όταν παρενέβη ο  Χρήστος Μαρκογιαννάκης,  για να χαμηλώσει του τόνους, του απάντησε: «Σκάσε ρε!».
Στο στόχαστρο του γραμματέα της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν ο εκπρόσωπος Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος.
Για τον Μ. Βορίδη είπε ότι «το 1985, μέλος της ΕΠΕΝ δολοφονεί έναν συγχωριανό του. Ο Μάκης Βορίδης ήταν αρχηγός της ΕΠΕΝ. Εκεί δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες;».
Για τον Τ. Μπαλτάκο ανέφερε ότι «τον γνώρισα το 1973 στο γραφείο της ΕΟΚΑ Β’, που αντιπροσώπευε το εθνικιστικό κίνημα (…) Όποτε ήθελε να μου πει κάτι μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι γιατί φοβόταν τους κοριούς και τις κάμερες».
Για τον Γ. Μουρούτη υποστήριξε ότι «μέσα στις κλήσεις στο κινητό μου ήταν ένα όνομα, Γεώργιος Μουρούτης, που ήθελε και αυτός να μας προσεταιριστεί. Και δύο ονόματα Υπουργών της ΝΔ».
«Οι χειροπέδες που μου βάζετε για μένα είναι τίτλος τιμής», είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε: «Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης. Η ψυχή μου είναι όρθια».
Διάβασε μάλιστα και στίχους του Σολωμού: «Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν, και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη».
Ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι «ζούμε σε κράτος εισαγγελέων», επεσήμανε ότι «μόνο στην Ελλάδα και στο Σουδάν είναι φυλακισμένοι οι Βουλευτές» και εκτίμησε ότι η ΝΔ διέλυσε τον Καρατζαφέρη και τώρα θέλει να διαλύσει τη Χρυσή Αυγή.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ 
«Πριν από 8,5 μήνες μας βάλατε χειροπέδες και μας περιφέρατε νομίζοντας πως θα φοβηθούμε. Σας είχα πει μπλέξατε άσχημα μαζί μας δεν είμαστε σαν αυτούς που συναναστρέφεστε, είμαστε άλλοι άνθρωποι, είμαστε τρελοί»,
είπε ο Γιάννης Λαγός στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Στη συνέχεια χαρακτήρισε τρίο στούτζες τους υπουργούς και τη δικαιοσύνη που τον έστειλαν στη φυλακή. Παράλληλα είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές «αν έχετε τα κότσια πηγαίνετε μας σε δίκη».
Χαρακτηριστικά είπε ο Παππάς:
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης μου είχε πει, προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης παρά κομμουνιστής. Εσύ είσαι λογικός και πρέπει να τα πούμε».
Και τώρα, αν είχε έστω και μία πιθανότητα να παραμείνει υπουργός ο Άδωνις, τώρα πάει κι αυτή…



Πηγή: makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top