3 Ιουν 2014
0 σχόλια

Eurobank: Στρατηγική συνεργασία με Σκλαβενίτη

5:43 μ.μ.
Στην οικογένεια των επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών «Επιστροφή» τηςEurobank εντάχθηκαν τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας των δύο εταιρειών, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, περιλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Επιστροφή», για κάθε αγορά στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης κερδίζουν 1% «Επιστροφή» σε ευρώ. Ταυτόχρονα, μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.
Η Eurobank ανακοίνωσε επίσης πως, στο πλαίσιο καλωσορίσματος των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στο Πρόγραμμα, όσοι πραγματοποιήσουν στα σούπερ μάρκετ αυτά αγορές από τις 2/06 έως και τις 14/06/2014, θα κερδίζουν 3% «Επιστροφή», επωφελούμενοι έτσι ακόμα περισσότερο από τις συναλλαγές τους.
Το πρόγραμμα «Επιστροφή» απευθύνεται σε πάνω από 2 εκατομμύρια κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα κάρτες τους σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις, οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.
Πηγή: naftemporiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

 
Toggle Footer
Top