4 Ιουν 2014
0 σχόλια

IDE: Παρουσίαση του συστήματος WiSPR στις ΗΠΑ

5:21 μ.μ.
Επίδειξη στο πεδίο του συστήματος ενδοεπικοινωνίας WiSPR, η οποία φιλοξενήθηκε από το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ και έλαβε χώρα στην περιοχή Υποστήριξης Μεταφορών και Επίδειξης (TDSA) στη βάση των Πεζοναυτών στο Κουάντικο της Βιρτζίνια, πραγματοποίησε η Intracom Defense Electronics (IDE).
Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη λειτουργικότητα του συστήματος WiSPR σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, εστιάζοντας την προσοχή τους στην άριστη απόδοση της δυναμικής μείωσης του θορύβου του συστήματος.
Το WiSPR είναι ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας, ελεγχόμενο από λογισμικό που έχει αναπτυχθεί και κατασκευάζεται από την IDE στην Ελλάδα. Παρέχει υψηλής ποιότητας επικοινωνίες φωνής, δικτύωση IP και έχει την δυνατότητα ενσωματωμένης ασύρματης δικτύωσης φωνής, δεδομένων και βίντεο, μέσω του ασφαλούς ασύρματου τοπικού δικτύου WiSPR-WLAN (Wireless Local Area Network).
Το WiSPR έχει εγκατασταθεί σε ευρύ φάσμα διαφορετικών οχημάτων μάχης και βρίσκεται σήμερα σε λειτουργία σε διάφορες χώρες.





Πηγή: naftemporiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top