26 Νοε 2015
0 σχόλια

10.558 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ !!!

10:52 π.μ.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στο υπουργείο Οικονομικών από τη φορολογική διοίκηση Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας - Στις 14:30 ο Τρύφων Αλεξιάδης κάνει δηλώσεις για τα «σημαντικότατα στοιχεία»Δεδομένα 10.588 τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων πολιτών σε ελβετική τράπεζα, διαβίβασε η φορολογική διοίκηση Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας στο υπουργείο Οικονομικών. Τα στοιχεία αφορούν λογαριασμούς Ελλήνων στην Ελβατία για τα έτη 2006 και 2008. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών τα στοιχεία αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, το συνολικό υπόλοιπο τον οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2008. 
Οι συγκεκριμένες λίστες θεωρούνται από το υπουργείο Οικονομικών ως ένα ισχυρό όπλο για τον εντοπισμό πιθανών φοροφυγάδων. Τα «σημαντικότατα στοιχεία για θέματα φοροδιαφυγής» διαβιβάστηκαν στο υπουργείο Οικονομικών μέσω της Κεντρικής Φορολογικής Αρχής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

«Τα στοιχεία αυτά θα αξιοποιηθούν από τις φορολογικές υπηρεσίες και εισαγγελικές αρχές στον αγώνα του Ελληνικού Δημοσίου για την αποφασιστική καταπολέμηση της φοροδιαφυγής» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Για το θέμα αναμένεται να κάνει δηλώσεις, σήμερα στις 14:30 το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
Πηγή: http://kinima-ypervasi.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

 
Toggle Footer
Top