30 Νοε 2015
0 σχόλια

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 15/12/2015 Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ;;;

10:12 π.μ.
Άρθρο απογευματινής εφημερίδας αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο του γνωστού “Παναθηναϊκάκια”… στην αναβολή της δίκης για τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Ακολουθεί το άρθρο: “Για τις 15 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η ακροαματική διαδικασία της δίκης για το σκάνδαλο της Siemens, μετά από αίτημα των δικηγόρων. 
Αυτό γιατί, εκτός του ότι διατέθηκε μικρή δικαστική αίθουσα, οι 13 Γερμανοί κατηγορούμενοι δεν έχουν λάβει ακόμα σε μετάφραση το παραπεμπτικό βούλευμα των 4.592 σελίδων, καθώς το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει διαθέσει το κονδύλι των 90.000 ευρώ, περίπου, που απαιτείται για τη μετάφρασή του. 
Η παράλειψη αυτή, την οποία ορισμένοι συνήγοροι των κατηγορουμένων δεν θεωρούν τυχαία, μπορεί να οδηγήσει σε ακυρότητα την όλη διαδικασία ή να αναγκάσει το δικαστήριο να διαχωρίσει την υπόθεση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράλειψη βαρύνει την πλευρά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, ενώ πηγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι ενδέχεται να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για να διαπιστωθεί αν η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε ανωτέρα βία ή δόλο. 
Στο μεταξύ, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Hellas, Μ. Χριστοφοράκος, δεν θα παραστεί στη δίκη, ενώ με επιστολή του εξουσιοδότησε δύο Έλληνες δικηγόρους να τον εκπροσωπήσουν”.
 
Πηγή: kinima-ypervasi
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top