31 Μαΐ 2013
0 σχόλια

Επαφές με την αμερικανική ομογένεια για την υπουργό Τουρισμού

6:25 μ.μ.

Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Για τις ΗΠΑ και τον Καναδά αναχωρεί την Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την τουριστική προβολή της Ελλάδας στη μεγάλη αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Η υπουργός Τουρισμού, τη Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013, θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της ελληνικής ομογένειας.

Στο διάστημα της παραμονής της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ομογένειας και θα συναντηθεί με εκπροσώπους ξένων μεγάλων Tour Operator. Παράλληλα, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στους New York Times και στη Wall Street Journal, σε μεγάλα τουριστικά περιοδικά και στα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και CNBC.

Την ερχόμενη Πέμπτη 06 Ιουνίου θα μεταβεί στο Τορόντο και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Παράδοσης (HHF). Το εν λόγω Ίδρυμα είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προάγει τον ελληνικό πολιτισμό στον Καναδά.

Η υπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια των επαφών της στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αναλύσει τη βελτίωση του οικονομικού και πολιτικού κλίματος στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας στον τουριστικό τομέα και θα καλέσει τους ομογενείς αλλά και τους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. 
 

 


Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

 
Toggle Footer
Top