3 Ιουν 2013
0 σχόλια

Σεμινάριο για την κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση

4:21 μ.μ.
Νέους τρόπους διαχείρισης της κοινωνικής και επαγγελματικής τους δικτύωσης θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο με θέμα «Building Networks to Build Business», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου, που διοργανώνεται από την Επιτροπή Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, θα είναι η κ. Mary Spillane, αυθεντία σε θέματα  επικοινωνίας και Personal Branding και συγγραφέας επτά βιβλίων που απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων και πολιτικές προσωπικότητες.
«Την εποχή αυτή της πολυπλοκότητας και αλληλοεπίδρασης η κοινωνική δικτύωση και γενικότερα διάδραση με ομότιμους σε επαγγελματικό επίπεδο αποκτά μεγάλη σημασία για όλα τα στελέχη και επαγγελματίες που θέλουν να αναπτυχτούν και να διακριθούν για τις γνώσεις τους και το έργο τους», δήλωσε σχετικά η πρόεδρος της Επιτροπής WIB του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γεωργία Καρτσάνη.
Τόνισε ακόμη ότι ιδιαίτερα για τις γυναίκες το θέμα αυτό αποτελεί ένα ακόμα μεγαλύτερο κεφάλαιο γιατί μέχρι σήμερα έρευνες δείχνουν ότι βλέπουν τη κοινωνική/επαγγελματική δικτύωση και το χτίσιμο της φήμης τους σαν δυο ασύνδετα πράγματα.

 
Πηγή: naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top