29 Ιαν 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

10:08 π.μ.
Καλημέρα σας, σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014


Ανατολή Ηλίου:  07:30
Δύση Ηλίου:       05:46

Γιορτάζουν : Βαρσαμία, Βαλσάμης



Καιρός:

λτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με εξαίρεση τα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκανήσων, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και σε περιοχές της Θράκης και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ τα φαινόμενα στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με βαθμιαία όμως βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη, 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα νότια τις πρωινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νότια και τον Κορινθιακό ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα πεδινά και παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά, αλλά και γρήγορη βελτίωση περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top