29 Ιαν 2014
0 σχόλια

Samsung: Έρχονται νέα tablets μέσα στο 2014

10:19 π.μ.
Έντονη είναι το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι για το 2014 η Samsung πρόκειται να πραγματοποιήσει στροφή προς τα mid-range smartphones και τα tablets, αφήνοντας παράμερα το high-end κομμάτι της αγοράς.
Σύμφωνα με διάφορους αναλυτές η αγορά των high-end συσκευών φαίνεται να δείχνει σημάδια κορεσμού, τη στιγμή που οι ταμπλέτες και τα convertibles (υβρίδια laptop/ tablet) αναδεικνύονται στην πρώτη επιλογή του καταναλωτικού κοινού, στερώντας την πρωτοκαθεδρία από τους παραδοσιακούς προσωπικούς υπολογιστές.
Ήδη διαρροές από τη Samsung θέλουν την κορεάτικη εταιρεία να κάνει αισθητή τη στροφή στα προϊόντα της, μέσω του λανσαρίσματος μίας ευρείας γκάμας μοντέλων tablet. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung φέρεται να ετοιμάζει την παρουσίαση τεσσάρων νέων μοντέλων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014. Ένα από αυτά λογικά θα είναι το Galaxy Tab 3 Lite (SM-T111) το οποίο πρόκειται να διατεθεί κοντά στην τιμή των 100 ευρώ.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τρία μοντέλα, σε αυτά θα περιλαμβάνεται το tablet με οθόνη Super AMOLED, το 12ιντσο Galaxy Note (SM-P900) και ένα convertible με διαγώνιο οθόνης στις 13,3 ίντσες και δυνατότητα εκκίνησης εναλλακτικών λειτουργικών συστημάτων (Windows/ Android).
Όλα τα παραπάνω μοντέλα φημολογείται ότι θα λανσαριστούν στις αρχές του 2014, οπότε δεν αποκλείεται να τα δούμε όλα μαζί να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.



Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top