30 Ιαν 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

10:13 π.μ.
Καλημέρα σας, σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014


Ανατολή Ηλίου:  07:29
Δύση Ηλίου:       05:47

Γιορτάζουν : Αρχοντής, Αρχοντία, Μαύρος, Μαυρέτα



Καιρός:

Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας περιμένουμε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη, 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 18 βαθμούς στην Κρήτη, 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς όπου αργότερα στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε ανατολικούς-νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου γρήγορα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ και το βράδυ σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, όπου βαθμιαία θα αυξηθούν περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα νότια παραθαλάσσια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top