15 Μαρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Σαββάτο 14 Μαρτίου 2014 (Προς το παρών έχουμε και ίντερνετ)

12:17 μ.μ.
Καλημέρα σας, Σαββάτο 14 Μαρτίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:34
Δύση Ηλίου:       18:33

Γιορτάζουν :  Αγάπιος


Καιρός:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά στα δυτικά και νότια τμήματα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, περιμένουμε το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014. Το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιάδες μέτριους και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top