27 Μαρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 (προς το παρόν έχουμε ιντερνετ)

11:36 π.μ.
Καλημέρα σας, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:15
Δύση Ηλίου:       18:44

Γιορτάζουν : Λυδία, Μακρίνα

Καιρός:
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, με σταδιακή επέκταση των φαινομένων στα κεντρικά και βόρεια τμήματα, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.


Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top