26 Μαρ 2014
0 σχόλια

ΖΗΤΩ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ FORTHNET

5:42 μ.μ.
Αγαπητοί μας φίλοι,
τρίτη συνεχόμενη ημέρα που είμαστε χωρίς ιντερνετ και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει ανανέωση στην ροή των ειδήσεων του Blog. Η επικοινωνία που είχαμε με τον παροχό μας (forthnet) μοιάζει πλέον με κακόγουστο αστείο. Σας παραθέτω την ενημέρωση που είχαμε μόνο τις τρεις τελευταίες μέρες:
Δευτέρα 24 Μαρτίου:
Ο τεχνικός που μιλήσαμε στο τηλέφωνο μας ενημέρωσε οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα του dslam στην περιοχή μας και ώς αύριο βράδυ (Τρίτη βράδυ) ή το αργότερο Τετάρτη θα είχε διορθωθεί.
Τρίτη 25 Μαρτίου:
Ο τεχνικός που μιλήσαμε (άλλος κύριος από τον χτεσινό) μας ενημέρωσε οτι όντως το πρόβλημα είναι στην κάρτα του dslam αλλά η Alcatel, η εταιρία που τους προμηθεύει δεν έχει το ανταλλακτικό και θα πρέπει να περιμένουμε. Μετά από αυτό ζητήσαμε να μιλήσουμε με κάποιον προιστάμενο (supervisor) ο οποίος όταν μας κάλεσε μας είπε οτι δεν γνώριζε τι πρόβλημα υπάρχει!!!!!! αλλά στην συνέχεια της επικοινωνίας έμαθε και μας είπε οτι και ο προηγούμενος τεχνικός. Έτσι ζητήσαμε να μας καλέσει κάποιος από τους τεχνικούς της Forthnet που έχουν αναλάβει την επιδιόρθωση της βλάβης.
Τετάρτη 26 Μαρτίου:
Καλέσαμε πάλι σήμερα και μάθαμε πρώτον οτι ο χτεσινός προιστάμενος δεν έιχε μεταφέρει το άιτημα να μας καλέσει κάποιος από τους τεχνικούς και επίσης πως σήμερα στείλανε πάλι μύνημα στην forthnet (λες και δεν είναι η ίδια εταιρία) να τους ενημερώσουν πότε θα έρθει το ανταλλακτικό. Όταν ζήτησαμε να μιλήσουμε πάλι με προιστάμενο μας απάντησε: θα ζητήσω να σας καλέσουν αλλά θα σας πει ότι και εγώ απλά θα έχει την ταμπέλα προιστάμενος

Το πρόβλημα υπάρχει από τις 10 Ιανουραίου που ξεκινήσαμε να καλούμε στην τεχνική υποστήριξη της forthnet. Στο διάστημα αυτό και μέχρι να ανακαλυφθεί οτι υπάρχει πρόβλημα (λες και τους ζητήσαμε να ανακαλύψουν που είναι η χαμένη Ατλαντίδα) μας διαβεβαίωναν οτι δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα και είτε ήταν πρόβλημα της γραμμής, είτε είχε κολλήσει το router, είτε ήταν ανάδρομος ο ερμής. Από τις 9 Μαρτίου που μας ενημέρωσαν οτι το πρόβλημα είναι γενικό στην περιοχή ακόμα η Forthnet περιμένει το ανταλλακτικό!!!!!!!

Μόνο στο Ελλαδιστάν!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top