30 Μαρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

12:25 μ.μ.
Καλημέρα σας, Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:11
Δύση Ηλίου:       18:47



Γιορτάζουν : -

Καιρός:
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πολύ ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014. Τις πρώτες πρωινές ώρες και κυρίως πριν το ξημέρωμα ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη να φτάνουν τοπικά τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στη Νότια Κρήτη πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις, μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, και πολύ ενισχυμένους ανέμους, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top