10 Απρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

10:03 π.μ.
Καλημέρα σας, Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ανατολή Ηλίου:  06:54

Δύση Ηλίου:       18:57


Γιορτάζουν : Αναξιμένης, Δημοσθένης, Επαμεινώνδας, Ετεοκλής, Ηρακλής, Ηφαιστίων, Θεόφραστος, Θησέας, Ισοκράτης, Μιλτιάδης, Όμηρος, Παρμενίων, Πελοπίδας, Περικλής, Πίνδαρος, Πολύβιος, Προμηθέας, Σοφοκλής, Φιλοποίμην, Φωκίων.


Καιρός:
Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014. Τα φαινόμενα αρχικά θα επηρεάσουν τη Βόρεια Ελλάδα αλλά βαθμιαία θα επεκταθούν νοτιότερα.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα βρέξει κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με βροχές στα ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top