30 Απρ 2014
0 σχόλια

Καλημέρα σας, Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

10:11 π.μ.
Καλημέρα σας, Τετάρτη 30 Απριλίου 2014



Ανατολή Ηλίου:  06:28

Δύση Ηλίου:       20:16


Γιορτάζουν : Ιάκωβος, Ασημίνα



Καιρός:
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Θράκη, τις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014. Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με παροδικές μόνο νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με εξασθένηση από το απόγευμα και μετά.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στρεφόμενοι το απόγευμα στο Σαρωνικό σε βορειοδυτικούς ισχυρούς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top