19 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Στήριξη της ΝΔ σε Καμίνη και Σγουρό σε Αθήνα και Αττική και Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

5:00 μ.μ.
 «Από τον α΄ γύρο των εκλογών η ΝΔ είχε εκφράσει τη συμπαράστασή της στο Βασίλη Μιχαλολιάκο και αυτό δεν έχει αλλάξει», είπε ο κ. Κεδίκογλου
- Το πρωί κρατούσε ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε Μιχαλολιάκο - Μώραλη
- Για την Αθήνα, ο Σίμος Κεδίκογλου παραδέχθηκε ότι η ΝΔ πλήρωσε τον γαλάζιο διχασμό
- ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς στηρίζει Σγουρό, αλλά έχει ρωτήσει τον Μιχελάκη;»

Από νωρίς το πρωί το ερώτημα για την στήριξη ή όχι του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην αναμέτρησή του με τον Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά τέθηκε σε κάθε συνέντευξη που έδινε σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

Από νωρίς το πρωί, ο κ. Κεδίκογλου ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους ότι η ΝΔ θα στηρίξει στον β γύρο τον Γιώργο Καμίνη στην Αθήνα και τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής.

Όταν ρωτήθηκε αρχικά ο κ. Κεδίκογλου για τον κ. Μιχαλολιάκο φαινόταν να κρατάει ίσες αποστάσεις με τον ανυποψήφιό του Γιάννη Μωραλη.

Ωστόσο, μιλώντας το μεσημέρι στο Star ρωτήθηκε εκ νέου για τον κ. Μιχαλολιάκο και είπε: «Στον Πειραιά, παρότι δεν υπάρχει υποψήφιος που να ζητά την ανατροπή της κυβέρνησης, από τον α΄ γύρο η ΝΔ είχε εκφράσει τη συμπαράστασή της στο Βασίλη Μιχαλολιάκο και αυτό δεν έχει αλλάξει.»

Για τα μηνύματα των εκλογών είπε ότι «κανένας δεν πρέπει να πανηγυρίζει».
 Και συνέχισε: «Το επεσήμανε και ο Πρωθυπουργός: Ότι η ΝΔ παρότι στους περισσότερους δήμους και στις περισσότερες περιφέρειες έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα δεν υπάρχει λόγος πανηγυρισμών. Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου για τις θριαμβολογίες του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, δεδομένου ότι υπολείπονται επτά μονάδες από το ποσοστό του στις εθνικές εκλογές.»

Παραδέχθηκε ότι «η ΝΔ πλήρωσε το γαλάζιο διχασμό. Αν αθροίσετε τα ποσοστά η ΝΔ θα ήταν στο β΄ γύρο σίγουρα και πιθανότατα πρώτη.»

Για τους κυρίους Καμίνη και Σγουρό ο Σίμος Κεδίκογλου είπε: «Είναι δεδομένο ότι αποκλείεται να στηρίζαμε κάποιον που ζητάει την ψήφο των πολιτών για την ανατροπή της κυβέρνησης. Οπότε φυσικά και στηρίζουμε τον κ. Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής και τον κ. Καμίνη στο δήμο της Αθήνας.»

Επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Πηγή: newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top