28 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Ελέγξτε το σπίτι σας μέσω iPhone και iPad Πηγή:www.reporter.gr

11:18 π.μ.
Την επόμενη εβδομάδα η Apple παρουσιάζει νέα ενσωματωμένη στις συσκευές iOS εφαρμογή, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το τι γινεται στο σπίτι τους, από μακριά.
Η Apple κάνει ένα μεγάλο βήμα συνδυάζοντας τις smart συσκευές με τα smart... σπίτια, σύμφωνα με τους Financial Times, καθώς σχεδιάζει μια πλατφόρμα που θα μετατρέψει τις συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένου του iPhone, να ελέγχουν... οικιακές συσκευές και συστήματα, όπως ο φωτισμός, τα συστήματα ασφαλείας και όλες οι συσκευές που λειτουργούν με ρεύμα.



Η πλατφόρμα αυτή θα είναι ενσωματωμένη στο iPhone, το οποίο θα είναι και το κέντρο ελέγχου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται οι χρήστες να κατεβάζουν διάφορες «εξωτερικές»» εφαρμογές, και αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τους FT,
Το νέο αυτό σύστημα δεν θα αφορά μόνο το iPhone και το iPad , αλλά και την Apple TV, τα οποία θα έχουν αργότερα αυτό το έτος μία updated εφαρμογή.
Συνδυαστικά, θα επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν πράγματα όπως την αυτόματη ενεργοποίηση του φωτισμού όταν μπαίνουν στο σπίτι τους, για παράδειγμα, ή την ενεργοποίηση των συστημάτων ασφαλείας όταν φεύγουν από το αυτό.





Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top