29 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Έρχεται το Skype Translator- Βιντεοκλήσεις με ταυτόχρονη μετάφραση

10:41 π.μ.
Η Microsoft ανακοίνωσε το Skype Translator, που θα επιτρέπει τη (σχεδόν) Real time μετάφραση οποιασδήποτε βιντεο-κλήσης πραγματοποιείται μέσω Skype.
Κατά τη διάρκεια της Code Conference, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, μίλησε για τη νέα καινοτόμο κίνηση της Microsoft για το Skype να αναγνωρίζει τις γλώσσες που θα εξελίσσεται η εκάστοτε συνομιλία και να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο, εμφανίζοντας αρχικά με τη μορφή υποτίτλων στο κάτω μέρος της οθόνης (και στη συνέχεια και με φωνή) τα όσα αναφέρει ο κάθε συνομιλητής στη γλώσσα του άλλου συνομιλητή.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Microsoft, η διαδικασία στα πρώτα στάδια του Skype Translator δεν θα γίνεται με απόλυτα αυτόματο τρόπο, αλλά ο χρήστης της υπηρεσίας θα πρέπει να περιμένει για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι πρώτα να καταγραφούν και να αναγνωριστούν από το σύστημα τα γλωσσικά δεδομένα και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η μετάφραση.

Η υπηρεσία Skype Translator αναμένεται να εισέλθειv σε beta φάση στα τέλη του έτους, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί το ποιες γλώσσες θα υποστηρίζονται στα αρχικά στάδια της.

Πηγή:www.reporter.gr





Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top