10 Ιουν 2014
0 σχόλια

Saxo Bank: Eλληνική έκδοση του TradingFloor..gr

6:03 μ.μ.
Στη διεύρυνση των υπηρεσιών που παρέχει στους Έλληνες επενδυτές προχωρά η Saxo Bank παρουσιάζοντας το TradingFloor.gr, μια καινοτόμο πλατφόρμα που προσφέρει δωρεάν στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.
Η ελληνική έκδοση του TradingFloor περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, απόψεις, σχόλια και εκτιμήσεις για τις αγορές από τους αναλυτές της Saxo Bank, ημερολόγιο οικονομικών και εταιρικών γεγονότων, καθώς και εργαλεία ανάλυσης δεδομένων, επενδυτικών θέσεων και εντολών.

Επιπλέον, όλοι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν δημόσιο προφίλ και υπάρχει πλήρης διαφάνεια ως προς τις επενδυτικές τους κινήσεις και την απόδοσή τους, έτσι ώστε οι χρήστες να «εμπνέονται» και να μοιράζονται ιδέες μεταξύ τους, και όχι από επαγγελματίες. Επιπλέον, στο TradingFloor υπάρχει πλήρης διαφάνεια, ώστε να είναι ξεκάθαρο ποιοι χρήστες καταγράφουν καλές αποδόσεις και ποιοι όχι.
Συνεπώς, οι χρήστες της ελληνικής έκδοσης του TradingFloor θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τόσο τους επενδυτές με υψηλές αποδόσεις όσο και αυτούς με χαμηλές, έτσι ώστε να μαθαίνουν μέσα από αυτό, ενώ όσοι επιλέγουν να αντιγράψουν τις κινήσεις άλλων, θα είναι σε θέση να κάνουν τη δική τους έρευνα και να αξιολογούν τις ικανότητες του κάθε επενδυτή, όπως θα έκαναν και με έναν «παραδοσιακό» διαχειριστή κεφαλαίων.







Πηγή: naftemporiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top