10 Ιουν 2013
0 σχόλια

Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» πίσω από την επίθεση στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

10:44 π.μ.
Η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», που εμφανίζεται για μια ακόμη φορά ως μέλος της 'Ατυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας FAI, ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, προχτές στην Δάφνη, με προκήρυξη που αναρτήθηκε αργά χτες το βράδυ στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org.
Την προκήρυξη, η οποία φέρει τιτλο «Σχέδιο Φοίνικας» υπογράφουν οι: «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς - FAI / IRF» - «Συμμορίες Συνείδησης - FAI / IRF» και «Πυρήνας Sole - Baleno».
Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει ότι, μετά απο σιωπή δύο χρόνων η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» επιστρέφει σε κοινό μέτωπο με τις συμμορίες Συνείδησης και τους πυρήνες FAI, στους οποίους συμπεριλαμβάνει και τη Σέχτα Επαναστατών.
Το χτύπημα γίνεται με αφορμή την παράταση κράτησης των δέκα μελών της Συνωμοσίας, ενώ επισημαίνεται και η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της χώρας.
Ειδική αναφορά γίνεται στις εφόδους των ΕΚΑΜ στις φυλακές όλης της χώρας και στη στάση της ελληνικής δικαιοσύνης.Πηγή:www.reporter.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

 
Toggle Footer
Top